Prvi spletni tečaj turščine v slovenskem jeziku

Dobra novica za vse, ki vas zanima učenje turščine! 

Na voljo je prvi spletni tečaj turščine v SLOVENSKEM jeziku. 


PROMOCIJSKA CENA 20€: trenutno ni na voljo promocijske cene.

Pretekli kupon z dne 26.1.2021: NAUČI SE TURŠKO - enostavno in zabavno!

Naslednji kupon izide: _______________


Türkçe konuşmak istiyor musun? 

Z mojo turško sonarodnjakinjo Evo Šalamon sva pripravili spletni tečaj turščine kjer boš pridobil-a vso znanje in vsa orodja za razumevanje stavkov kot je zgornji ter še veliko več. Potrudili sva se, da sva tečaj pripravili na enostaven in zabaven način, saj bo tako učenje turščine veliko lažje. Poleg strukturirane in strokovne razlage slovnice boš dobil-a tudi vpogled v turško kulturo in najine osebne izkušnje pri učenju turščine. Kaj je nama pomagalo pri osvajanju turškega jezika, s čim sva se najbolj spopadali in kako sva te ovire premagali? 

Na tečaju te čakajo interaktivne video lekcije, vaje, strnjeni zapiski z razlago turške slovnice in drug material s katerim se naučiš besedišča, struktur in besednih zvez, ki se uporabljajo v vsakdanjem življenju v Turčiji. Ves tečaj je v slovenskem jeziku, s slovensko razlago in vsebuje primerjavo z našo slovnico kar je popolna novost v Sloveniji. Ob učenju ti bova v podporo in na voljo za kakršnokoli dodatno razlago snovi.

Tečaj poučujeva Clara in Eva – Slovenki, ki že več let živita v Turčiji. Poteka pa na mednarodno priznani platformi Udemy, ki je ena najboljših platform za e-učenje na svetu. Učenje turščine je tako še bolj dosegljivo, saj se lahko učiš kjerkoli in kadarkoli, potrebuješ zgolj internet in računalnik oz. mobilni telefon.

Kako bo potekal spletni tečaj turščine?
Tečaj poteka na Udemy platformi. Vsebine dobiš servirane skozi videje, s konkretno razlago različnih lekcij turškega jezika, zraven dobiš tudi zapiske, kviz in vaje za vsako posamezno lekcijo in test, da preveriš svoje znanje. Ob zaključku tečaja dobiš certifikat. 

Komu je tečaj namenjen? 
Vsem, ki se želite naučiti turščine. Predznanje ni potrebno. 
Potrebuješ samo: motivacijo, željo po učenju in zvezek za zapisovanje. Ne glede na to ali se turščine že učiš ali komaj začenjaš svojo pot v turščino vse skupaj je narejeno tako, da bo učenje enostavno in zabavno. 

Spletni tečaj turščine NAUČI SE TURŠKO - enostavno in zabavno! vsebuje:
  • 14 video lekcij skozi katere boš osvojil/a vse najpomembnejše elemente turške slovnice 
  • 70 strani zapiskov v katerih dobiš podrobno razlago in primerjavo s slovenščino kar je popolna novost v Sloveniji 
  • kvize in druge vaje za zabavno utrjevanje znanja 
  • najino spodbudo in podporo 

Naslovi lekcij, ki jih vsebuje tečaj: 
1. Nastanek turščine in turška abeceda 
2. Samoglasniška harmonija in premene soglasnikov 
3. Tvorjenje stavkov v sedanjiku - glagol BITI 
4. Tvorjenje stavkov v pretekliku - glagol BITI 
5. Glagoli 
6. Sedanjik aorist - geniş zaman 
7. Rodilniški sklon in izražanje svojine 
8. Skloni in sklonska obrazila 
9. Nedoločni členi in količinski izrazi 
10. Številke in merila 
11. Sedanjik şimdiki zaman 
12. Preteklik belirli geçmiş zaman 
13. Prostorske postpozicije 
14. Vprašalnice

Koliko časa traja tečaj/ Ali sem vezan-a na kakšne roke? 
Urnik je povsem v tvojih rokah. Ko se priključiš k tečaju, učenje turščine poteka po tvojem ritmu. Lahko ga začneš kadarkoli in končaš kadarkoli z morebitnimi vmesnimi pavzami, če jih rabiš. Nisi vezan/a na nobene roke. 

Kaj, če mi vsebina ne bo jasna, bom potreboval-a pomoč? 
Z Evo bova kot “učiteljici” na Udemy platformi na voljo za dodatno pomoč – torej če se ti kadarkoli zatakne sva samo klik stran od pomoči. 

Kakšna je cena tečaja? 
Redna cena tečaja je 40€. Redno pa bom tukaj objavljala tudi kupone za dodaten popust. 

Kako lahko plačam? 
Plačaš lahko s kreditno kartico direktno na Udemy platformi. 

Kdaj in kako se lahko prijavim na tečaj? 
Prijaviš se lahko kadarkoli preko sledeče povezave: https://www.udemy.com/course/nauci-se-tursko-enostavno-in-zabavno/?referralCode=8E87BC639E8A132A8F2B

Oziroma preko promocijske povezave, ki jo bom objavila na vrhu te strani in preko katere bo tečaj na voljo po promocijski ceni.


Pridruži se nama na popotovanju po turškem jeziku, ki je obenem tudi potovanje znotraj turške kulture! Veseliva se, da te spoznava! 💖


Če te zanima kako točno bo spletni tečaj turščine izgledal, kako se registrirati na Udemy platformo in kaj vse te bo čakalo v vsebinah, skoči na spodnji video, kjer dobiš hiter vpogled čez tečaj: 


Komentarji