O meni

Kdo sem?   Sem Clara. V srcu Slovenka. Doma povsod in nikjer. Okej.. danes se je ta 'nikjer' preobrazil v Istanbul. 

  Sem agnostična teologinja in praktična filozofinja. Kulturologinja. Iskalka odgovorov, smisla, sreče. Slednjo iščemo vsi. Nekoč strastna popotnica, nemirna duša, ki jo je življenje odneslo v Turčijo kjer sem se ustalila. Pravzaprav sem tu korenine pognala zaradi ljubezni. Morda to pojasni zakaj sem v kaotičnem Istanbulu našla svoj mir.

    V Istanbul me je prvič odneslo leta 2007. In drugič leta 2009.  Nato so pogosti obiski postali stalna praksa saj sva z današnjim možem začela zvezo na daljavo. Vse do leta 2014, ko sem šokirala domače z novico, da tokrat ne grem v Turčijo za en teden ali en mesec ampak za stalno.

   Z vsemi vami, ki vas Turčija zanima in jo radi obiskujete želim deliti popotniške nasvete, skrivnosti in zanimivosti o turški kulturi in življenju znotraj nje.

To je blog o Turčiji in življenju v njej, popotniških nasvetih in lokalni kulturi, skrivnostih, ki jih poznajo le domačini..

Če imate kakršnokoli vprašanje glede Turčije se ne obotavljajte in mi pošljite sporočilo. Z veseljem bom odgovorila in pomagala, če le lahko. Morda pa tudi napišem cel prispevek, če bo tematika vsesplošno zanimiva.


 Do naslednjič bodite čudovito in se tipkamoo 💮

Clara


* Če vas zanima več o meni ter življenju v tem edinstvenem mestu na dveh kontinentih, vabljeni k branju Siolovega intervjuja kjer smo spregovorili nekaj besed o življenju v Istanbulu: "Slovenka, ki si v Turčijo uvaža slovensko kavo" ter intervjuja za spletno revijo Blogtrotter "Slovensko srce v objemu Istanbula".


Komentarji

Facebook